loan and income tax

I suurem . Kui sa laenata raha, siis võlausaldaja ja nagu iga eri teine võlausaldaja, siis tagasimaksed oma laenu. Kui teil on raha, mis firmalt laenu tagasimakse, siis teil juhtub olema võtmise laenud alates kaudu direktorite laenu. – Kui teil on võimalik, et overdrawn summa 9 kuu jooksul ja teie aruandeaasta lõppu, siis tulumaksu maksma.

  • Kui sa laenu , 12 paar kuud, et saada pool
  • Analüüsida oma PPI nõuded
  • Kes annab refinantseerimine
  • Moodustab 1,3 miljonit õppijate lõpetas krediitkaardi võlga, tõustes 1,1 miljoni 2008
  • Teie kodus lahti võtta

loan and income tax return

Tegelikult direktorite laenata aastal lahendada kuni lõpus poolt, millel maksta endale dividende selgelt välja, mida nad sisaldavad laenatud. raha yr lõppu – Dividendide pärast makse. Kui teil on huh.ee käivitada piiratud firma lihtsalt, direktori laenu arvesse üks paljudest trickiest mõisted pea ümber. Kui olete ostnud asju, mida raha eest on ehitatud laenu ja oleks direktori profiili .

Kui sa set £1000 raha, firma , oleks £1000 võlgnevad vastavalt direktori bill. Sa isegi ei saa, tuleb panna raha firma, et tuleb teha laenu .

direktori konto reaalne . Direktori laenu reaalne , see võib olla virtuaalne konto see on vestlus ja teie vahel on pidev ettevõte. See võiks olla isiklike kulutuste jätkuva ettevõtte pangakontole, äravõtmise raha isiklikuks kanda või kasutada raha oma üksikute pangakontole. võib-olla äri on aga nii direktor kontole.

Väikelaenud eraisikutelt selgelt välja

 

Olge ettevaatlik, kui teil tuleb maksta reisida ümber-ja elamiskulud arveid, raha, väites, see uuesti, võib oma mõju tulumaksu. Kui saab siis olla kindel, et ei laenata kiitis koos dividendid: huh.ee/sms-laenud tavaliselt võite pakkima maksta lisatasu . Siiski ravida ennast teiste laenuandjate soodsalt.

Siiski, on mitmeid sa seda raha ja direktori laenu bill hoiab suhtlemine ja sinu vahel . Teil raha firma kaudu dividendid või kaudu töötasu või eespool, et laenu . Sul on laenas oma tulu ja tulu maksete direktori arvesse võtmata .

direktori profiil on pangakonto, et on olemas lihtsalt oma raamatupidamise andmeid säilitada ühtivad väikelaenud eraisikutelt liikuda fondide vahel teid ja piiratud pakkuja. on see, et sa võiks selle raha , kui on piisavalt raha.

short term loan

Kui sa laenata raha võtta see taas ettevõttel on kasum, pakkudes seal juhtub olema rohkem kui piisavalt vahendeid. £10,000 – Kui juhatuse liikmed laenu pank konto on kindlasti huh.ee väikelaen overdrawn poolt £10,000 (£5,000 aastal 2013-14), siis on klassifitseeritud kui mitterahaliste sest laenu, ilma et maksma intressi. – teil on oma äri ja näpunäiteid, kuidas oma armas tulu.